Almere Haven

Plan je route naar de locatie van het project Larenseveld door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Larenseveld, Almere Haven

Almere Haven

In de dorpse sfeer van Almere Haven, midden in het groen verrijst een nieuw woonwijkje: Larense Veld. In Larense Veld ontwikkelt AM 56 energieneutrale en gasloze koopwoningen, bestaande uit 44 extra ruime rij-/hoekwoningen en 12 bijzondere twee-onder-één-kapwoningen met garage/berging in de populaire stijl van de jaren dertig. De eerste fase bestaat uit 51 koopwoningen en is eind 2019 opgeleverd. De tweede fase omvat eveneens 51 koopwoningen en is inmiddels in aanbouw.

In Larense Veld woont u omringd door bos en park en vindt u rust en ruimte met alle voorzieningen in de nabijheid. U fietst zo naar het Gooimeer of de haven met haar gezellige terrassen en restaurants of naar de winkels in de buurt. Om de hoek ligt het bijzondere natuurgebied Kromslootpark en aan de overzijde het Vroege Vogelbos en Beginbos. Maar u bent ook zo in de binnenstad of zo de stad weer uit via de goede ontsluiting naar de oprit van de A6. Binnen nog geen half uur rijden bereikt u de binnenstad van Amsterdam.

Zowel bewoners als bezoekers genieten van het beste dat Almere Haven te bieden heeft.

Hartje Almere

In nog geen 10 minuten bent u in het kloppend hart van Almere centrum mooi gelegen aan het water met wel 400 winkels, een gevarieerd aanbod aan evenementen, uitgaansgelegenheden en cultuur.

Sport en ontspanning

Sporten kun je prima in de omgeving van Larense Veld. Het woningaanbod grenst letterlijk aan het Beginbos en Vroege Vogelbos en Kromslootpark, een natuurgebied van ca. 149 ha. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen en even neerstrijken bij het theehuis met de schaapskooi.
Voor een dagje ontspanning kun je terecht bij Thermen La Mer in het Vroege Vogelbos.
Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden voor de watersport en is er een grote watersportvereniging bij de Haven.

Onderwijs en kinderopvang

In de buurt van Larense Veld ligt het nieuwe multifunctioneel centrum De Aquamarijn met een basisschool, kinderopvang en een activiteitencentrum..

Belangstelling in Larense Veld in Almere Haven?

Registreer u nu als belangstellende  en wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en de start verkoop.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project