Nieuwbouwproject Larense Veld in Almere Haven

In Larense Veld in Almere Haven woont u in een duurzame energie neutrale woning, omringd door bos en park en vindt u rust en ruimte met alle voorzieningen in de nabijheid. U fietst zo naar het Gooimeer of de haven met haar gezellige terrassen en restaurants of naar de winkels in de buurt. Om de hoek ligt het bijzondere natuurgebied Kromslootpark en aan de overzijde het Vroege Vogelbos en Beginbos. Maar u bent ook zo in de binnenstad of zo de stad weer uit via de goede ontsluiting naar de bestaande oprit van de A6. Binnen nog geen half uur rijden bereikt u de binnenstad van Amsterdam.

Meer informatie over de wijk De Laren vindt u op de website van de gemeente Almere

Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3Nieuwbouwproject Larense Veld 3

De woningen in Larense Veld

In de 3e fase wordt wederom samen gewerkt met Schippers Architecten BNA te Den Haag aan de verdere uitwerking van het plan en de woningen. Hierbij is naast de verkaveling en uitstraling van de woningen ook nagedacht over de inrichting van de plattegronden en sluiten de woningen mooi aan op de uitstraling en architectuur van de woningen in de 1e en 2e fase.

De rij- en hoekwoningen bestaan uit woningen met een breedtemaat van ca. 5,40 meter en een breedtemaat van ca. 6 meter en worden gerealiseerd in kleine woonblokjes. De twee-onder-een-kapwoningen met garage/berging staan op een ruime kavel en beschikken over een parkeerplaats op eigen erf.

Alle woningen worden energieneutraal uitgevoerd met een EPC van 0,0. Ze worden standaard voorzien van PV panelen, een lucht-water-warmtepomp, luxe sanitair, tegelwerk en vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Hieronder tonen wij u de voorlopige situatietekening van de woningen.

Nieuwbouwproject Larense Veld 3

Duurzaam en gasloos wonen maar geen dure stadsverwarming.

De Rijksoverheid streeft naar een zo duurzaam mogelijke energievoorziening in 2050. Dan moet de CO2-uitstoot 80 tot 95 procent lager zijn dan in 1990. Daarom worden geen nieuwe gasnetwerken meer aangelegd en verdwijnt de aansluitplicht voor nieuwbouwhuizen. Ook bestaande huizen moeten aardgasvrij worden gemaakt.

Voor Larense Veld zullen alle woningen zonder een aansluiting op het gas worden gebouwd en met een eigen lucht-water-warmtepomp. Met een energieprestatie (EPC) van 0 is het gebouw gebonden energiegebruik nihil. U kunt bij de meeste banken tot wel € 25.000,- meer lenen. Ook geven de meeste banken een rentekorting voor energie neutrale woningen. Duurzaam wonen dus in een woning voorbereid op de toekomst!

Financiering

In het project Larense Veld wordt samengewerkt met De Hypotheker uit Almere Centrum.
Bekijk hier de mogelijkheden van de financiering van De Hypotheker.

Belangstelling in Larense Veld?

Registreer u nu als belangstellende  en wij houden u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.

Meer informatie over de wijk

Meer informatie over de wijk De Laren vindt u op de website van de gemeente Almere.
Vanuit AM ontwikkelen en verkopen wij rij-/hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De omliggende kavels worden uitgegeven door de gemeente Almere. Je kunt hiervoor terecht op deze pagina.
Wij kunnen je niet helpen aan informatie over de uitgifte van de kavels.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project