Stappenplan: op weg naar een nieuw thuis

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf. Maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Uw nieuwe huis moet straks dan ook zo snel mogelijk aanvoelen als thuis. Direct vanaf de oplevering, maar zeker ook in de jaren daarna! De keuzes die u de komende tijd gaat maken, vergen daarom soms een vooruitziende blik, of specialistische kennis. Reden om te stressen? Welnee! Homestudios helpt u om van uw nieuwe huis een thuis maken.

Ontdek de mogelijkheden van uw favoriete woningen online

Een goede plaats om te beginnen is online op de website Mijn Homestudios voor Larenseveld. Daar kunt u woonontwerpen maken voor uw favoriete bouwnummers, waarmee u snel inzicht krijgt in de mogelijkheden van uw favoriete bouwnummers (inclusief bijbehorende kosten). Zo kunt u een bewuste keuze maken voor de woning die het beste bij u past.

Bereid je voor op het gesprek met de woonadviseur

Wanneer u uw handtekening hebt gezet onder het koopcontract, neemt de Homestudios woonadviseur contact met u op om een afspraak te maken voor uw bezoek aan het Homestudios experience center. Gebruik de woonontwerpen die u online heeft gemaakt in Mijn Homestudios om u optimaal voor te bereiden op het gesprek met de woonadviseur. In dat gesprek helpt hij of zij u uiteraard met alle vragen die u nog over uw woning en/of de mogelijkheden hebt. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt uit alle beschikbare mogelijkheden.

Leer, geniet en creëer in het Homestudios experience center

Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maakt u overigens graag tijd vrij. Er is een Kennisstudio vol informatie om u te helpen bij het maken van keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar u uw keuzes met de woonadviseur bespreekt. Met een bezoek aan het experience center bent u weer een stap dichter bij uw nieuwe thuis.

Alles onder controle

De keuzes die u maakt in het Homestudios experience center, vindt u online terug op Mijn Homestudios voor Larenseveld. Daar ziet u de actuele status van uw orders en hoe veel tijd u nog heeft om bepaalde keuzes te maken. Toch nog een vraag als u weer thuis bent? Via het berichtencentrum neemt u makkelijk en snel contact op met de woonadviseur. Zo houdt u alles overzichtelijk en onder controle.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project