nieuws

Admin
13:35 | 19-06-2019

Succesvolle meet & greet Larense Veld!

Afgelopen donderdag 13 juni is de meet & greet gehouden in verband met de start verkoop van de 51 rij-/hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in Larense Veld. Op deze middag mochten wij al een half uur voor aanvang enthousiaste belangstellenden ontvangen op de bouwplaats van fase 1. Het weer zat gelukkig mee.

Geïnteresseerden hebben kennis gemaakt met het verkoopteam en zich laten informeren over de mogelijkheden die Larense Veld biedt. Zij ontvingen een hand-out van de digitale brochure, welke brochure op de website te bekijken is, met daarin opgenomen de ingekleurde plattegronden van de woningen en de situatiekaart.

Er waren een vijftal woningen van fase 1 opengesteld voor bezichtiging. Deze woningen zijn een mooie referentie en zullen rond de zomervakantie worden opgeleverd. Velen hebben hierdoor de grote ruimte in de woningen zelf kunnen ervaren.

We kijken terug op een zeer gezellig en geslaagd event! 

foto

foto

Evenement gemist? Inschrijven kan nog tot vandaag 18 juni 17.00 uur.
Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om in te schrijven op de woningen in Larense Veld, maar zou u wel graag willen wonen op deze unieke locatie in een sfeervolle rij-/hoekwoning of twee-onder-één kapwoning in de populaire stijl van de jaren dertig?

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project