nieuws

Admin
16:55 | 19-02-2020

Nieuwbouwproject Larense Veld in Almere Haven krijgt een LAATSTE vervolg!

Larense Veld 3e fase

Na de succesvolle start verkoop in juni 2019 van 51 eengezinswoningen in de tweede fase zal AM vóór de zomer starten met het vervolgproject Larense Veld.
De woningen in de eerste fase zijn eind 2019 opgeleverd en de woningen in de tweede fase zijn eind 2019 in aanbouw genomen.
Deze derde en laatste fase zal bestaan uit 56 ruime, gasloze en duurzame woningen, onderverdeeld in 12 twee-onder-één-kapwoningen en 44 eengezinswoningen. Het mooie ontwerp van het plan en de woningen in de populaire jaren dertig stijl, is wederom van Schippers Architecten BNA te Den Haag. Naast de ruim opgezette verkaveling en de inrichting van de woningen is er ook weer extra aandacht besteed aan de architectuur welke mooi aansluit op de woningen in de eerste en tweede fase.

schets

Duurzaam en gasloos wonen maar geen dure stadsverwarming
Net als in de eerdere fasen zullen de woningen niet op aardgas worden aangesloten en beschikken ze over een eigen lucht-water-warmtepomp. Daarnaast zullen de woningen ook nog eens energieneutraal met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0 worden gerealiseerd. Dit betekent bij een aantal banken een extra financieringsruimte en/of rentekorting op de hypotheek. Zo is uw nieuwe huis helemaal voorbereid op de toekomst.

Extra ruime en complete gezinswoningen
Enkele rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,40 meter en zijn minimaal 132 m2 groot. De overige rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van maar liefst 6 meter en zijn minimaal 148 m2 groot.

De twee-onder-één-kapwoningen zijn eveneens ca. 6 meter breed en hebben een woonoppervlakte van minimaal 159 m2. Deze woningen staan op een ruime kavel en beschikken over een parkeerplaats op eigen erf.

Alle woningen worden in de basis voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, luxe tegelwerk en sanitair en er wordt een aanbieding gedaan voor een complete keuken.

Een indicatie van de verkaveling/situatieschets wordt op dit moment opgemaakt. Een indicatie van de v.o.n. prijzen van de woningen is op dit moment nog niet bekend.

Meer informatie op korte termijn
Wij verwachten over twee weken over meer informatie te beschikken en brengen u graag als eerste op de hoogte over de voortgang en de start van de presale. Dit is uw LAATSTE kans voor een woning in Larense Veld!

 

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project