nieuws

Admin
11:00 | 10-03-2020

Nieuwsbrief 6 maart 2020

Mogen wij u voorstellen aan de verkopende makelaars 'Van Westrhenen Makelaardij' en 'De 4 Linden Makelaardij' in Almere.

Van Westrhenen Makelaardij

makelaardij Westrhenen

Linda Richardson is al 30 jaar werkzaam bij Van Westrhenen Makelaardij. Als nieuwbouwadviseur begeleidt zij al jaren de verkoop van diverse nieuwbouwprojecten in Almere.

Marlous Barewijk is ook alweer 5 jaar werkzaam bij Van Westrhenen Makelaardij. Samen met Linda is zij met veel plezier en enthousiasme betrokken geweest bij de verkoop van de eerste en tweede fase van het project Larense Veld in Almere Haven

Linda en Marlous: Wij zijn verheugd om de verkoop van de derde en laatste fase van het Larense Veld te mogen begeleiden.

Inmiddels is de eerste fase opgeleverd en is de bouw van de tweede fase in volle gang. Van diverse kopers van de eerste fase hebben wij vernomen dat zij erg blij zijn met hun nieuwe woning en hun nieuwe woonomgeving en zijn druk bezig om van hun nieuwe huis hun nieuwe thuis te maken.

De kopers van de tweede fase zullen naar verwachting in het 4e kwartaal van dit jaar de sleutel mogen ontvangen. Ook deze kopers zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om de sleutel in ontvangst te nemen.

Er zijn meerdere redenen waarom men voor het Larense Veld heeft gekozen. Dit is onder andere de prachtige locatie. Het plan wordt omringd door groen en bovendien zit je vanaf deze locatie in een mum van tijd op de A6 en sta je binnen nog geen half uur in het centrum van Amsterdam.
Daarnaast worden in het Larense Veld de gezellige sfeer van de bestaande wijken van Almere Haven gecombineerd met de voordelen van een nieuwbouwwoning die klaar is voor de toekomst. Zo zijn de woningen onderhoudsarm en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

De derde fase zal op een bijzonder mooie locatie gerealiseerd gaan worden en is voor vele de laatste kans om een woning in het Larense Veld te kunnen kopen. Wij hopen weer veel enthousiaste nieuwe kopers van het Larense Veld bij ons op kantoor te mogen verwelkomen.

De 4 Linden Makelaardij

makelaardij De 4 Linden

Bert van der Linden is eigenaar en oprichter van De 4 Linden Makelaardij. Hij is al van jongs af aan werkzaam in de makelaardij en heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in de regio Flevoland.

Saskia Fopma heeft al 15 jaar lang een passie voor de makelaardij en samen met een deskundig en hecht team heeft zij de kopers begeleid van de eerste en tweede fase in Larense Veld.

Bert en Saskia: Het is ons een genoegen dat wij AM en de potentiële kopers wederom mogen begeleiden bij de verkoop/aankoop van de woningen in Larense Veld fase 3. De woningen in de eerste twee fases hebben wij met veel plezier en aandacht voor de klant verkocht. Uit de gesprekken van de door ons verkochte woningen in de eerdere fases bleek precies het gevoel dat past bij dit project; Een woning in een uniek project op een zeer fijne locatie. Gebouwd onder bijzondere architectuur en bovenal energiezuinig.

Ook de woningen in fase 3 hebben eenzelfde kwaliteit en liggen dichtbij het Vroege Vogelbos en het Beginbos. Recreatiemogelijkheden en groen bevinden zich in de directe nabijheid. Via de Gooimeerdijk West e/o de Havendreef is er met de auto een goede aansluiting met de A6.

Dit maakt ook deze laatste fase zeer geliefd onder de vele geïnteresseerden. En dat kan natuurlijk ook niet anders. Rijd je inmiddels door de opgeleverde woningen van fase 1, dan moet je als potentiële koper toch wel enthousiast worden?

Voortgang
De voorlopige planning van het project is in vogelvlucht opgemaakt en staat op de website onder het tabblad Larense Veld.

Aankomende weken gaan wij starten met het visualiseren van de woningen in 3D-modellen en worden de plattegronden van de woningen uitgewerkt. Ook de gevels krijgen dan een steeds definitiever karakter.

De verkaveling is nader uitgewerkt in het schetsontwerp. De situatietekening ziet er momenteel als volgt uit.

situatie

De woningen zijn ontworpen in de [aansprekende] jaren dertig stijl met een eigentijdse twist die de woningen een stoere uitstraling geeft. Door de architect is een keuze gemaakt voor een fraaie gemgemêleerde steen in oranje kleur. Het metselwerk sluit hiermee mooi aan bij de woningen in de eerste en tweede fase maar behouden toch een geheel eigen individualiteit. De stenen zijn reeds goedgekeurd door de gemeente Almere. Hieronder tonen wij u een foto van de geselecteerde stenen en een foto van de verwerkte stenen in een gevel.

daar waar de stenen worden verwerkt

de verwerkte stenen in een gevel

 

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project