nieuws

admin
15:26 | 01-04-2020

Duurzame woningen in Larense Veld

In Larense Veld worden duurzame woningen gerealiseerd zonder gasaansluiting. Dit betekent:

  • Een energie neutrale woning* met een EPC van 0,0
  • Een zeer goed geïsoleerde woning (met een goede ventilatie)
  • Drievoudig glas
  • Zonnepanelen op de daken
  • Een eigen lucht-water warmtepomp
  • Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
  • Lagere maandlasten en extra leencapacitei


Lees hier meer over de energie neutrale woning

Een energie neutrale woning*
De norm voor de energiebehoefte van uw woning wordt op basis van de zogenoemde EPC [Energie Prestatie Coëfficiënt] berekening van de woning vastgesteld. Het Bouwbesluit stelt eisen aan energiezuinigheid van nieuwe woningen. De EPC-waarde voor grondgebonden woningen mag niet groter zijn dan EPC ≤ 0,4. De woningen in Larense Veld hebben een EPC-waarde van 0 of lager en zijn daarmee energieneutraal. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw energierekening.

Lagere maandlasten en extra leencapaciteit
Met een energie neutrale woning bent u voordeliger uit. Waarom? De extra financieringskosten zijn lager dan de energiekosten die u normaal heeft. U kunt bij het kopen van deze energie neutrale woning bij een aantal banken meer lenen of u ontvangt bij de meeste banken een rentekorting. Vraag

Maak alvast een eerste hypotheekberekening
In Larense Veld wordt samengewerkt met De Hypotheker in Almere Stad, telefoonnummer 036 548 9393. Voorafgaand aan het verkoopgesprek met één van de makelaars zal, als verplicht onderdeel van de verkoopprocedure, een gesprek met één van de hypotheekspecialisten van De Hypotheker worden ingepland. De gesprekken vinden zo veel als mogelijk plaats op het kantoor bij de verkopende makelaar in Almere. De hypotheekspecialisten van De Hypotheker zijn volledig op de hoogte van het project en kunnen u een goed advies geven gericht op uw persoonlijke en financiële situatie. Ter voorbereiding op het gesprek zal de adviseur u benaderen voor informatie over uw bouwnummer en financiële gegevens. U bent echter niet verplicht om bij De Hypotheker uw hypotheek af te sluiten.U kunt alvast heel eenvoudig zelf een eerste berekening maken. Dit kunt u doen via de online rekentool van De Hypotheker helemaal gratis.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project