nieuws

admin
15:24 | 15-04-2020

Presale Larense Veld start op 30 april a.s.!

Op donderdag 30 april a.s. zal de presale starten. Via de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte hoe u kunt inschrijven en hiermee een voorrangspositie kunt verkrijgen bij de toewijzing van de woningen na de start van de verkoop. Indien u zich heeft aangemeld via de website hoeft u dit niet nogmaals te doen. Alle nieuwsbrieven krijgt u dan automatisch toegezonden.

De verkoop van de woningen in Larense Veld fase 3 komt steeds dichterbij. Voorafgaand aan de start verkoop zal op donderdag 30 april a.s. de presale van de woningen digitaal van start gaan. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Op 30 april 2020, de datum van de presale, ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin de toelichting hoe de presale in zijn werk gaat en een digitale link om in te schrijven op het woningtype van uw voorkeur. Hierbij ontvangt u tevens informatie over de woningtypen en indicatieprijzen en de einddatum, vóór welke datum u uw keuze kenbaar dient te maken. Op de website vind u informatie over de planning van het project.

Situatie verkaveling
Inmiddels zijn de diverse woningtypen van de rijwoningen, bijzondere hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen vastgesteld en in kaart gebracht. De situatiekaart is op de website geplaatst.

Bewust Nieuwbouw
Omdat u geïnteresseerd bent in de aankoop van een nieuwbouwwoning attenderen wij u graag op de website bewustnieuwbouw.nl. Hier vind u allerhande nuttige informatie over nieuwbouw en alles wat daarbij verder komt kijken. Veel gestelde vragen worden hier beantwoord. De website is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. U kunt zich aanmelden voor de ontvangst van nieuwsbrieven. Doe er uw voordeel mee!

Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project