nieuws

admin
17:42 | 30-04-2020

Presale Larense Veld fase 3 is gestart

Vooruitlopende op de start verkoop van de woningen in Larens Veld fase 3 in Almere, willen wij u de mogelijkheid bieden alvast uw voorkeur op te geven van het door u gewenste woningtype via de presale [inschrijving voorkeur woningtype]. 

Hoe gaat de presale in zijn werk?
Via onderstaande link 'inschrijven presale woningen Larense Veld' kunt u zich inschrijven voor de presale en specifiek voor een woningtype [of meerdere types]. De inschrijftermijn van de presale sluit op maandag 11 mei 2020 om 17.00 uur.

Door op onderstaande link te klikken ziet u de meest actuele informatie van de diverse woningtypen en kunt u zien welk niveau de verwachte VON-prijzen *) hebben.
In de VON-prijs is geen keuken opgenomen. Wij bieden u volledige vrijheid in de keuze van uw keuken en inbouwapparatuur. Uiteraard zullen wij u graag bij start verkoop een keukenaanbieding doen in ons experience center Homestudios.

Bij het woningaanbod kunt u ook de situatiekaart, concept artist impression en de concept plattegronden van de diverse woningtypes bekijken. We hebben de hoofdtypes uit laten werken en een aantal van deze types komen meerdere keren voor in de woningblokjes, dan wel zullen gespiegeld gerealiseerd worden.

  Inschrijven presale woningen Larense Veld »  


Voorrangspositie
Zoals in onze eerdere nieuwsbrief aangegeven zullen kandidaten die zich tijdens deze presale inschrijven en bij start verkoop hun inschrijving online bevestigen en aan de toewijzingscriteria voldoen, een voorrangspositie genieten bij de start van de verkoop ten opzichte van kandidaten die zich voor het eerst inschrijven bij de start van de verkoop. De toewijzingscriteria betreffen o.a. een financiële check en geldige inschrijving. Indien een kandidaat bij de start verkoop zijn/haar inschrijving niet heeft bevestigd vervalt de voorrangspositie.

Bij de start verkoop zullen de digitale verkoopbrochure, de technische omschrijving en de prijslijst per bouwnummer/woning beschikbaar zijn.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars.
Wij wensen u veel plezier met uw inschrijving voor de presale!

*) De vrij op naam-prijs is de prijs voor de woning inclusief de kosten voor overdrachtsbelasting of btw, notariskosten en makelaarskosten.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project