nieuws

admin
16:01 | 30-06-2020

De verkoop is gestart!

De online verkoop van de 56 woningen in Larense Veld gaat op 29 juni a.s. van start! Lees hieronder hoe u uw interesse kenbaar kunt maken voor een woning in dit bijzondere project.

Buitengewoon groen wonen in Larense Veld
In Larense Veld in Almere Haven woont u in een duurzame energie neutrale woning, omringd door bos en park en vindt u rust en ruimte met alle voorzieningen in de nabijheid.

Er komt een gevarieerd aanbod van 44 extra ruime rij- en hoekwoningen en 10 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen in de populaire stijl van de jaren dertig.

De rij- en hoekwoningen hebben een breedtemaat van ca. 5,40 of van ca. 6 meter. Ze worden gerealiseerd in 7 kleine woonblokjes. Een groot aantal hoekwoningen heeft een parkeerplaats op eigen erf.
De twee-onder-een-kapwoningen staan op een ruime kavel van ca. 280m² en beschikken over een garage/berging en parkeerplaats op eigen erf.
De prijzen van de woningen zijn vanaf € 363.000,- tot € 525.000,-- v.o.n.

Bekijk de documentatie van Larense Veld
Nieuwsgierig geworden naar deze unieke woningen? Breng dan snel een bezoek aan www.larenseveld.nl.
Op de downloadpagina van de website treft u alle belangrijke informatie om uw keuze te maken, zoals de digitale brochure, technische omschrijving en de prijslijst.

  Bekijk hier de documenten »  


Verkoopprocedure Larense Veld
Dinsdag 29 juni start de online inschrijving en ontvangt u een nieuwsbrief met een link, waarmee u het inschrijfproces kan starten.

De linkt brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van Larense Veld, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en waar u zich definitief kunt inschrijven voor één of meerdere woningen.

Hieronder de belangrijke data op een rijtje:

Einde inschrijftermijn maandag 6 juli 17.00 uur.
Toewijzing woningen dinsdag 7 juli o.b.v. alle binnengekomen inschrijvingen met inachtneming van de toewijzingscriteria.
De volgorde van binnenkomst van de inschrijving is niet van belang voor de toewijzing!
Woning toegewezen? Uiterlijk vrijdag 10 juli telefonisch bericht.
U wordt uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de makelaars.
Geen woning toegewezen? Uiterlijk maandag 13 juli ontvangt u schriftelijk bericht.
U wordt automatisch op de reservekandidatenlijst geplaatst.


De inschrijfvoorwaarden/bepalingen staan vermeld bij het online inschrijfformulier, welke u maandag 29 juni ontvangt. De in dit formulier ingevulde gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project