nieuws

admin
12:48 | 08-03-2021

Nieuwsbrief februari - start van de bouw Larense Veld fase 3

Na maandenlange voorbereiding van alle kopers om de juiste keuzes te maken, zodat het huis ook echt een thuis wordt, en vervolgens van het bouwteam om deze keuzes op de juiste manier te verwerken was woensdag 3 februari jl. de grote dag; de eerste paal is de grond in ... de start van de bouw Larense Veld fase 3 is een feit!

Vanwege alle corona maatregelen was het helaas niet mogelijk om met elkaar op de bouwplaats het glas te heffen. Natuurlijk wilden we wel stilstaan bij de start van de bouw en met elkaar kunnen toosten op dit toch wel bijzondere moment. Op creatieve wijze is dit ook gelukt!

Naast een flesje alcoholvrije bubbels hebben alle toekomstige bewoners van Larense Veld fase 3 ook een inloglink ontvangen om zo deel te kunnen nemen aan het live event “start bouw”.Peter Vermeulen nam ons mee over de bouwplaats en na een toespraak van wethouder, Maaike Veeningen, waren we getuige van de eerste paal die de grond in ging. De hoogste tijd om te toosten. Vervolgens was er een toespraak van Peter Heuvelink, regiodirecteur AM noordwest en zoals Peter Vermeulen al aan aangaf: Wanneer je een feestje viert horen daar cadeautjes bij... Namens AM bood Peter Heuvelink aan alle bewoners een gezamenlijk cadeau aan: een AED apparaat, welke inmiddels aangebracht is op het clubgebouw van de Motor Vereniging Almere aan de Meerveldstraat 55. Om te weten hoe je nu precies omgaat met een AED apparaat is aan iedere toekomstige bewoner/huishouden ook een cursus aangeboden. Daarnaast heeft AM aan zowel de buurtbewoners als de gemeente een duurzaam meubel gedoneerd voor in de openbare ruimte.Aan kennismaken met de buren is ook gedacht. Kopers konden middels foto's en een berichtje zichzelf kort voorstellen. Hiermee kwam een einde aan een bijzonder en geslaagd start bouw feestje.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project