nieuws

16:49 | 29-01-2018

Nieuwsbrief 2 - stand van zaken

In de vorige nieuwsbrief informeerden wij u onder andere over de evaluatie van de woonwensenquête en de voortgang van het project.
Met deze tweede nieuwsbrief geven wij u graag meer inzicht op de huidige stand van zaken, stellen wij u graag voor aan de makelaars van het project en informeren wij u over de start van de presale.

Mogen wij u voorstellen aan de verkopende makelaars 'Van Westrhenen Makelaardij' en 'De 4 Linden Makelaardij' in Almere.

Madeleine van Rijn   Madeleine van Rijn is al ruim 20 jaar makelaar Wonen en is Hoofd Nieuwbouw bij Van Westrhenen Makelaardij en NVM Nieuwbouw specialist.
     
Linda Richardson   Linda Richardson is bijna 30 jaar werkzaam bij Van Westrhenen Makelaardij. Als nieuwbouwadviseur begeleidt zij de verkoop van diverse projecten in Almere.


Madeleine en Linda: 'Sinds een aantal maanden zijn we betrokken bij het project Larense Veld in Almere Haven. Wij zijn als kantoor blij dat we de verkoop samen met De 4 Linden Makelaardij mogen doen, omdat we denken dat dit plan een mooie doorgroeimogelijkheid kan betekenen voor de inwoners van de gemeente Almere en in het bijzonder voor de inwoners van Almere Haven.
De woningen bieden namelijk veel meer ruimte dan de gemiddelde eengezinswoning en zijn wat architectuur betreft bijzonder. De woningen en de wijk zullen veel sfeer uitstralen. Ook zijn de woningen in de basis energiezuiniger dan een traditionele nieuwbouwwoning, hetgeen resulteert in een hoger comfort. Daarbij komt dat het plan dicht bij het natuurgebied Kromslootpark en het Gooimeer is gelegen tussen de bestaande woongebieden De Velden en De Gouwen. Alle voorzieningen zijn al in de buurt en ook de uitvalswegen naar de verbrede A6 liggen om de hoek. Bereikbaarheid van en naar Amsterdam en 't Gooi zijn gegarandeerd. Kortom een plek om fijn te wonen. Wij helpen u graag bij een mogelijke aankoop in dit plan.'

Bert van der Linden   Bert van der Linden is eigenaar en oprichter van De 4 Linden Makelaardij. Hij is al van jongs af aan werkzaam in de makelaardij en heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in de regio Flevoland.
     
Robert Mulder   Robert Mulder is 18 jaar werkzaam als makelaar, waarvan 12 jaar als RMT-makelaar bij De 4 Linden Makelaardij in Almere.


Bert en Robert: 'Almere kent vele nieuwbouw woningen, echter Larense Veld valt op vanwege de fijne locatie en de bijzondere architectuur. Dichtbij het Vroege Vogelbos en het Beginbos met zijn recreatiemogelijkheden met daarbij tevens de snelweg in de directe nabijheid. Via de Gooimeerdijk West e/o de Havendreef is er met de auto een goede aansluiting met de A6. Kortom; wonen in de luwte, met een groene omgeving en met alle comfort en ruimte die daarbij hoort. Daarnaast met een prima verbinding naar de diverse uitvalswegen.
Dan de uitstraling en de architectuur van dit mooie nieuwbouwplan. Buitengewoon groen wonen in een ruime nieuwbouwwoning met energiezuinigheid en lage onderhoudskosten, verpakt in een woning die zich karakteriseert door de fraaie kappen, diverse typen erkers en bijzondere vormgeving. Onze onbescheiden mening is dat met het nieuwbouwproject Larense Veld, Almere weer een bijzondere woonomgeving rijker wordt. We gaan de woningen in Larense Veld met veel enthousiasme en aandacht voor de klant verkopen.'

Artist impressions en plattegronden
Op dit moment wordt hard gewerkt aan het visualiseren van de woningen in 3D-modellen, waarna deze tot foto-realistische artist impressions kunnen worden uitgewerkt.

Hiernaast worden ook de plattegronden van de woonlagen ingekleurd en ingericht. Wij tonen u alvast de eerste concept beelden van deze ontwerpen.

Concept twee-onder-één-kapwoning
Concept twee-onder-één-kapwoning

Concept rijwoning
Concept rijwoning

Situatiekaart
Inmiddels is ook de situatiekaart ingevuld met de diverse woningtypen en de bouwnummers. In het renvooi kunt u de bijzonderheden van de woningen terug vinden zoals bijvoorbeeld een erker of dwarskap. De situatiekaart is tevens geplaatst op de website.

situatiekaart

Aankondiging presale!
Eind februari zal de presale van start gaan. Vooruitlopend op het definitief worden van het ontwerp en de daadwerkelijke start verkoop van de woningen in Larens Veld willen wij u de mogelijkheid bieden alvast uw voorkeur op te geven van de door u gewenste woning.
Op dat moment kunt u de concept plattegronden en de prijsranges op de websitewww.larenseveld.nl bekijken.
In de volgende nieuwsbrief leggen wij u graag uit op welk moment en hoe u uw voorkeur digitaal kenbaar kunt maken tijdens de presale.

Voorrangskandidaten
Kandidaten die zich tijdens deze presale inschrijven zullen een voorrangspositie genieten bij de start van de verkoop. Ten tijde van de start verkoop zal u nogmaals worden benaderd om uw eerdere inschrijving online te bevestigen. Indien een kandidaat bij de start verkoop zijn/haar inschrijving niet heeft bevestigd vervalt zijn/haar voorrangspositie.

Veel belangstelling
De ontvangst door u van deze nieuwsbrief betekent dat u bij ons bekend staat als geïnteresseerde voor de woningen in Larense Veld. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en u hoeft zich niet nogmaals in te schrijven als geïnteresseerd.

Volgende nieuwsbrief, 3e editie
Over circa drie weken ontvangt u van ons de volgende nieuwsbrief. Hierin informeren wij u specifiek over de start van de presale en de procedure, de prijsranges van de woningen, de afwerking van de woningen en de financiering.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project