nieuws

16:32 | 23-02-2018

Presale Larense Veld van start!

Vooruitlopend op het definitief worden van het ontwerp en de daadwerkelijke start verkoop van de woningen in Larens Veld te Almere willen wij u de mogelijkheid bieden alvast uw voorkeur op te geven van het door u gewenste woningtype via de presale (inschrijving voorkeur woningtype).

vogelvlucht
Klik hier om de vogelvlucht in volledige grote te bekijken 

Hoe gaat de presale in zijn werk?
Via onderstaande link 'inschrijven presale woningen Larense Veld' kunt u zich inschrijven voor de presale en specifiek voor een woningtype (of meerdere types). De inschrijftermijn van de presale sluit op maandag 12 maart 2018 om 17.00 uur.

Door op onderstaande link te klikken ziet u de meest actuele informatie voor wat betreft de diverse woningtypen en kunt u zien welk niveau de verwachte VON-prijzen* hebben. In de VON-prijs is geen keuken opgenomen. Wij bieden u volledige vrijheid in de keuze van uw keuken en inbouwapparatuur. Uiteraard zullen wij u graag bij start verkoop een keukenaanbieding doen.

Op www.larenseveld.nl kunt u eveneens de concept artist impressions en de concept plattegronden van de diverse woningtypes bekijken. We hebben de hoofdtypes uit laten werken en een aantal van deze types komen meerdere keren voor in de diverse woningblokjes, dan wel zullen gespiegeld gerealiseerd worden.

vogelvlucht
Klik hier om de situatiekaart in volledige grote te bekijken 

Voorrangspositie
Zoals in onze eerdere nieuwsbrief aangegeven zullen kandidaten die zich tijdens deze presale inschrijven en bij start verkoop aan de toewijzingscriteria voldoen, een voorrangspositie genieten bij de start van de verkoop. 

Bij de start verkoop zal u nogmaals worden benaderd om uw eerdere inschrijving online te bevestigen, waarmee u uw voorrangspositie verkrijgt bij het uiteindelijk toewijzen van de woningen. Indien een kandidaat bij de start verkoop zijn/haar inschrijving niet heeft bevestigd vervalt zijn/haar voorrangspositie. 

Bij de start verkoop zullen de digitale verkoopbrochure, de technische omschrijving en de prijslijst beschikbaar zijn.
Alleen volledig ingevulde inschrijvingen zullen in behandeling worden genomen en er mag per (toekomstig) huishouden slechts één inschrijving worden ingeleverd. Op dubbele inschrijvingen wordt vooraf gecontroleerd. 

Duurzame woningen in Larense Veld
In Larense Veld worden duurzame woningen gerealiseerd zonder gasaansluiting.
Dit betekent:

Een zeer goed geïsoleerde woning (met een goede ventilatie).
Drievoudig glas
Zonnepanelen op de daken
Een ventilatiesysteem waarbij warmte wordt teruggewonnen
Lucht-water warmtepomp
Vloerverwarming


Een energie neutrale woning
De norm voor de energiebehoefte van uw woning wordt op basis van de zogenoemde EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) berekening van de woning vastgesteld. Het Bouwbesluit stelt eisen aan energiezuinigheid van nieuwe woningen. De EPC-waarde voor grondgebonden woningen mag niet groter zijn dan EPC < 0,4. De woningen in Larense Veld hebben een EPC-waarde van 0 of lager en zijn daarmee energieneutraal. Dit wil zeggen dat het gebouwgebonden energieverbruik berekend volgens de EPC berekening precies 0 of lager is. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw energierekening. 

Lagere maandlasten en extra leencapaciteit
Wie een energie neutrale woning koopt met een EPC van 0 is gewoon voordeliger uit. Waarom? De extra financieringskosten zijn lager dan de energiekosten die u normaal heeft. U kunt bij het kopen van deze energie neutrale woning bij de meeste banken tot wel € 25.000,- meer lenen, ook geven de meeste banken een rentekorting voor energie neutrale woningen. Uw voordeel berekent u eenvoudig via www.hetkangewoon.nl 
U bent zich aan het oriënteren om een huis te kopen, één van de grootste aankopen van uw leven. Dan is het wel fijn om te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn, veel te kosten of lang te duren. 

U kunt ook heel eenvoudig zelf een eerste berekening maken. Dit kunt u doen via de online rekentool op www.hetkangewoon.nl. Helemaal gratis. 

De online-rekentool maakt onderdeel uit van de inschrijving bij de start verkoop en de uiteindelijke toewijzing van de woning.  

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project