nieuws

13:54 | 13-04-2018

Start online verkoop 16 april a.s.

De online verkoop van de 51 woningen in Larense Veld gaat op 16 april a.s. van start! Lees hieronder hoe u uw interesse kenbaar kunt maken voor een woning in dit bijzondere project.

Buitengewoon groen wonen in Larense Veld
In nieuwbouwproject Larense Veld komt een gevarieerd aanbod van 35 extra ruime rij- en hoekwoningen en 16 karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen in de populaire stijl van de jaren dertig.

De rij- en hoekwoningen bestaan uit woningen met een breedtemaat van ca. 5,40 meter en een breedtemaat van ca. 6 meter en worden gerealiseerd in 6 kleine woonblokjes van 3 tot 8 woningen. De woningen liggen aan een binnenhofje waar kan worden geparkeerd. De twee-onder-een-kapwoningen staan op een ruime kavel van ca. 240m² tot ca 285m² en beschikken over een parkeerplaats op eigen erf.
De prijzen zijn vanaf € 269.000,- v.o.n. voor de rijwoningen en vanaf € 399.000,- v.o.n. voor de twee-onder-een-kapwoningen.

vogelvlucht
Rijwoningen Larense Veld

Alle woningen worden afgewerkt met luxe tegelwerk en sanitair. Ook wordt de mogelijkheid geboden om de afwerking van de wanden, vloeren en trappen uit te laten voeren en wordt een aanbieding gedaan voor een complete keuken. Hiermee is uw woning direct klaar voor bewoning. Uiteraard is er nog alle ruimte voor uw individuele woonwensen. Deze kunt u in een persoonlijk gesprek met de woonadviseur bespreken.

Duurzaam wonen
In Larense Veld koopt u een woning die van alle comfort is voorzien en waarin je gezond kunt leven.
Het plan beantwoordt aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente Almere. De woningen zijn energie neutraal met een energieprestatie (EPC) van 0,0. Iedere woning beschikt standaard over een innovatief verwarmingssysteem. Een warmtepompinstallatie in combinatie met zonnepanelen verzorgt de vloerverwarming en het warm tapwater.
De woningen worden niet op aardgas aangesloten.

Bekijk de documentatie van Larense Veld
Nieuwsgierig geworden naar deze unieke woningen? Op de downloadpagina van de website treft u alle belangrijke informatie om uw keuze te maken, zoals de digitale brochure, technische omschrijving en de prijslijst.
Heel veel kijk- en leesplezier!

  Bekijk hier de documenten »  


Verkoopprocedure Larense Veld
Maandag 16 april start de online inschrijving en ontvangt u een uitnodiging met een link, waarmee u het inschrijfproces kan starten.

De linkt brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van Larense Veld, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en waar u zich definitief kunt inschrijven voor één of meerdere woningen.

De inschrijfperiode eindigt op maandag 23 april 12.00 uur. Hierna vind de toewijzing plaats op basis van alle binnengekomen inschrijvingen met inachtneming van de toewijzingscriteria.
De volgorde van binnenkomst van de inschrijving is niet van belang voor de toewijzing.

Bij toewijzing van een woning ontvangt u uiterlijk 26 april telefonisch bericht en wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de makelaars. Indien aan u geen woning is toegewezen ontvangt u uiterlijk maandag 30 april schriftelijk bericht, waarmee u automatisch op de reservekandidatenlijst wordt geplaatst.

De inschrijfvoorwaarden/bepalingen staan vermeld bij het online inschrijfformulier, welke u maandag 16 april ontvangt. De in dit formulier ingevulde gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Meet & Greet
Hoewel alle beschikbare informatie terug te vinden is op de websitewww.larenseveld.nl, heeft u mogelijk toch behoefte aan enige hulp of toelichting bij het bestuderen van de informatie en/of het invullen van het inschrijfformulier. Wij nodigen u hiervoor graag uit voor een Meet & Greet.

Datum: donderdag 19 april
Tijdstip: 18.00 tot 20.00 uur
Locatie: de Aquamarijn
Meerveldplein 4 en 6
1359 HM Almere-Haven


Tijdens deze Meet & Greet zal het verkoopteam van Larense Veld klaar staan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te beantwoorden. De hypotheekadviseurs van De Hypotheker zijn aanwezig voor uw vragen omtrent de financiering. Ook de woonadviseurs van de projectaannemer BAM Wonen zijn aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden omtrent de koperskeuzes en het experience center Homestudios.
Op deze inloopavond is geen extra informatie beschikbaar anders dan u digitaal van ons al heeft ontvangen via de nieuwsbrieven of op de website is vermeld.

Veel plezier met de voorbereiding!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Desiree Broekhuis - Stuvel
Verkoopmanager

030-6097247
desiree.broekhuis@am.nl

Desiree Broekhuis - Stuvel
Ligging van het project